company logo
Program tervezet

Hát, újra itt a Mosoly 7 ideje!
Újra várunk 14 éves korig Benneteket!

Reméljük, a jó hangulatotokat már összecsomagoltátok, elkészítettétek, hogy magatokkal tudjátok hozni a (tervünk szerint) vidám, napos (de nem forró) napokra. A visszajáró táborozók már tudják, hogy hogyan zajlik ez a hét. Csak az újak kedvéért írom le!
Hétfőtől péntekig lehetünk együtt, jún. 21-25-ig. Minden nap reggel 8-9-ig tart a regisztráció, minden nap be kell jelentkeznetek (gyorsíthatjátok, ha itt a honlapon előre regisztráltok).
Megint kétféle csoportbeosztás lesz: a beszélgetős csoport korcsoport szerint, és a játékos vetélkedőkre vegyes korosztály. 9 órakor kezdődik minden nap a program reggeli tornával. Emlékeztek még a Little Joe-ra? Vagy a kis madárra? Hát majd eszetekbe juttatjuk! A bemelegítés után jön a csoportos időtöltés, de előtte kapunk majd pár finom falatot is, hogy a hasunk korgása ne harsogja túl a szavainkat. Idén olyan témát választottunk, amit mindenki ismer, mindenki a saját bőrén érez: a családról fogunk beszélgetni. Az Egyiptomba került fiú, József  története alapján lesz a téma a család, a testvéri kapcsolat, a hűség,a gondoskodás, a megbocsátás.

Tanulunk majd "aranymondásokat" is (megint lehet vele pontokat szerezni). Leírom ide, hogy aki elfelejtette, de a pontokat gyűjti, itt megnézhesse.
1.Gyermekek, engedelmeskedjetek szüleiteknek (Efézus 6:1)
2. Viseljétek el egymást szeretettel (Efézus 4:2)
3. Légy hű mindhalálig (Jelenések 2:10)
4.Minden gondotokat Jézusra vessétek, mert neki gondja van reátok I.Péter 5:7)
5. Hányszor kell megbocsátani? Nem hétszer, hanem hetvenszer hétszer is.

A beszélgetés után újra egy kis mozgás jön. Edzhettek, készülhettek, mert új játékok, vetélkedők jönnek, és NAPONTA nyeremények  (csokik?) a győztes csapatnak. Délben a konyhás nékik finom ebédet tálalnak majd, aztán játék. Minden szabad időben megint lehet a  kreatív asztaloknál majd ügyködni, ajándékokat, játékokat alkotni, és büszkén hazavinni ...
Reméljük,  csokiból lesz csak eső, és nem vízből,  de számíthattok megint meglepetésre. Van amit,már vártok, számítotok rá, de lesz új meglepetés is (reményeink szerint).
Hamar el fog jönni a péntek, amikor újra vásár lesz! Addig szorgalmasan gyűjtsétek a pontokat!

Vasárnap pedig az imaházban lesz megint a záróalkalom, kerékpár- és egyéb ajándékok sorsolásával.
A tervbe még szerepel jókedv, vidámság, jó hangulat,beszélgetési lehetőség, szabad játékok, sportversenyek (focibajnokság).

Ne felejts el sapkát és az 1.jöveteledkor (a felsősök) diákigazolványt hozni!

Mi ott leszünk!  és TE?
 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon