company logo
Június 27. Vasárnap - táborzáró

 

mosolyhet_zaroA Mosolyhét idén is olyan hamar véget ért, hogy egyszer csak azt vettük észre, hogy már vasárnap van, megtelik imaházunk sok gyerekkel, és szülővel, és már mindenki a kerékpárokra vár, vajon ki viszi el a fődíjat...

Tovább a fotókhoz

Előtte azonban kicsit meg kellett dolgozni ismétlő kérdésekkel a labdákért, és jó volt hallani, hogy mennyire jól emlékeznek a gyerekek a történetekre. A gyerek- istentiszteletből a koreográfiás énekek bemutatása sem maradhatott ki, és olyan lelkesek voltak a résztvevők, hogy alig fértek fel az emelvényre. ...


Aki kimaradt a táborból, képes illetve rövid videós összeállításokból érezhette meg a hét hangulatát. A Mosolyhét ismét elérte célját: minden gyereknek sikerült mosolyt csalni az arcára. A legnagyobb öröm azonban ma annak a két alsós, és egy felsős gyereknek látszott a szemében, akik egy-egy biciklivel lettek gazdagabbak.


Jó volt együtt lenni ismét, idén is! Köszönjük a gyerekeknek, hogy eljöttetek, a szülőknek, hogy elengedték őket, a sok segítőnek a közös munkát.


A dicsőség és a legfőbb hála azonban legyen Istené ,aki mindezt megadta nekünk, és megáldotta az idei Mosolyhetünket is!

 

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 11-16. között!
Jelentkezés!

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon