company logo
Június 25. - Péntek

Fotók a mai napról

Emlékeztek? Nem is régen írtuk, hogy: eljött ismét a Mosoly 7, és ma már azt kell írnunk, eljött az utolsó nap, sőt, vége a tábornak.

A felhős eget kémleltük reggel, aztán a bőrünkön tapasztalhattuk, hogy nem került el az eső (ma sem). A délelőtt esős forgatókönyv szerint zajlott. 350 gyerkőc jött el tanulni, szórakozni, "vásárolni". A reggeli torna után (nagyon jól tudjátok már az énekeket! Van, hogy túléneklitek a hangszórót!) az épület különböző részeibe vonultak a csoportok.

 

 

mosoly5

 Azon történet alapján, hogy József találkozik testvéreivel, arról beszélgettünk, hogy milyen nehéz megbocsátani, úgy szívből, és hányszor kell ezt tenni. Az aranymondásunk is ehhez kapcsolódott: Hányszor kell megbocsátani? Nem hétszer, hanem hetvenszer hétszer is.

A tízórai ma is közkedvelt volt: hot-dog. Az eső miatt a tornateremben szabad, részben koordinált játék volt, majd a nagyok (a pálya felszáradása után) folytatták a versengést a színek szerinti csoportokban. Közben  ki lehetett élni a kreatív hajlamokat: készültek szalvétarózsák, kavicshalak, kishajók, zsírkréta képek kerettel. De lehetett ma is arc-, kézfestést kérni, és ki lehetett a sort állni (csakúgy, mint kedden, szerdán) az agyagozáshoz is. Az ebéd után, (ami igazi ünnepi, táborzáró ebéd volt: paradicsomleves, rántott husi  krumplival, uborkával) a heti munkátok, aktivitásotok eredményével szembesülhettetek, amikor megkaptátok a pontotokat. Ezek csoda-pontok  voltak, mert vásárolni lehetett velük. Amikor mindenki már jól lakott, sorban, ponthatárok szerint történt a beváltás, a vásárlás. Hogy ki, mit vett, vehetett, azt felsorolni sem lehet. Az biztos, hogy senki nem ment el üres kézzel!


És ezzel még nem volt vége a földi jónak! A sportversenyek eredményhírdetése is most volt (csokit kaptak), de olyanok is voltak, akik sütit.  ( A Floch cukrászda felajánlásának köszönhetően - köszönjük) a táborban résztvevők a nagy, MOSOLY 7-es tortából is kaptak pár falatot .


Hát eltelt ez a hét. Biztos voltak kisebb- nagyobb sérelmek, de felejtsétek el (tudjátok!: hányszor kell megbocsátani....?) Emlékezzetek csak a jó dolgokra, a tanultakra! Aki  szeretne a sorsoláson részt venni, elmondani, mit tanult a héten, vagy elénekelni az énekeket vagy még velünk találkozni,  az jöjjön el, várjuk vasárnap délelőtt 10 órára a Baptista Imaházba (Mentős köz1) a hivatalos záróalkalomra!

Aki más dolgát vitte el véletlenül, az vasárnap visszahozhatja, ill,.megkeresheti a sajátját, vagy az elveszett tárgyak (talált tágyak) is elvihetők.


Találkozunk vasárnap? Vagy jövőre?

 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon