company logo
Június 24. - Csütörtök

Fotók a mai napról!

A mai nap legalább két rekord dőlt meg. A napsütéses órák száma-legalább 8 ,és a résztvevők száma:374 gyerek regisztrálta magát. És ha már eljöttek, remélem jól is érezték magukat.

 

mosoly4Programokban ma sem volt hiány, kedvére válogathatott belőle az, aki értelmes elfoglaltságra vágyott.
A szokásos reggeli bemelegítő zenés- táncos torna után mindenki a már "megszokott" helyére telepedett a tanítójával, és jóízűen elfogyaszthatta a finom tízórait. Ma felvágottas vajas kenyér volt zöldségekkel.Tele hassal jól esett az ülés ,beszélgetés. A mai nap fő témája a gondoskodás volt. Jézus gondot visel ránk, hozzá bátran fordulhatunk bármilyen problémánk is van. Hiszen gyereknek is lehetnek gondjai bajai szomorúságai!Azonban ezen a napon megtudhatták:

Minden gondotokat őreá vessétek,mert neki(Jézusnak) gondja van rátok! 1Pét 5:7

A foglakozás után az alsósok kézműveskedhettek:Hama gyöngyöt, dekorgumi karkötőt, papírmozaikos fémdobozt krepp papír virágot készíthettek az alkotni vágyók. A kicsik közül ma is sokan választották a homokozó hűvösét, szebbnél szebb homokvárak készültek.
Amíg az 1-4 osztályosok kreatívkodtak, addig a nagyok sor és váltóversenyen bizonyíthattak egymásnak. A legnagyobb sikere a vízibombának volt.

A mai nap meglepetése a Tóalmásról érkezett bábcsoport volt. Színes harangokkal csilingelhettek a vállalkozó szellemű gyerekek, majd Nyalóka kutyus tanulságos történetét hallgathatták meg az érdeklődők. Szó esett Jézus váltsághaláláról is izgalmas táblás rajz segítségével.

Persze az ebéd sem maradhatott el, gulyáslevessel és káposztás tésztával csillapíthatták az éhségüket a lurkók. És aki megette az ebédet csoki és cukoreső volt a jutalma!


Holnap utolsó nap, várunk szeretettel mindenkit!

 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon