company logo
Június 21 - Hétfő

Fotók a mai napról!

Elérkezett az izgalommal várt Mosoly 7 első napja. Lestük az eget, sokat imádkoztunk, hogy az esőfelhők másfelé menjenek, felszáradjon a fű, a gyerkőcök ne a "megszokott időben",  a  hónap utolsó hetében jöjjenek, hanem 21-től....És lőn! Hajnalban elállt az eső, a program végéig nem is esett (bár néha ijesztgetett), és sok -sok  gyerkőc jött el a hétfői kezdésre: 340  gyereket regisztráltunk, akikre 70 fő körüli segítő vigyázott a gyülekezetből.

 

mosoly1


A regisztráció flottul ment, bár kevesen használták az előjelentkezési lehetőséget, ami gyorsította volna az eljárást. Akik tavaly is voltak, azoknak az adatait már nem kértük el, így ez is gyorsított.
A regisztráció után volt a reggeli torna, ami az eddig tanult mozgásos énekekből állt. Sokan emlékeztek még a tavaly énekelt énekekre, és lelkesen csinálták a koreográfiát. Közben beosztottuk a tanítás szerinti csoportokba a gyerekeket. Mindjárt tízóraival kezdődött a csoportos alkalom. 17 korcsoportban folyt a beszélgetés, tanítás. József életével foglalkozunk a héten, ma megtanultuk, hogy milyen családból származik. Ennek kapcsán beszélgethettek a csoportok a saját családjaikról: miért jó családban élni, ki él nagycsaládban, kinek hány testvére van...Természetesen az első nap ismerkedés is volt a csoporton belül, játékos formában.


A mai aranymondás: Gyermekek, engedekmeskedjetek szüleiteknek!


Ezt követően az alsósok kézműveskedtek, a felsősök sportversenyen vettek részt, majd csere: a felsősök kézműveskedhettek, az alsósok versenyeztek. Ezek a versenyek már színek szerint, vegyes csoportokban folytak. Persze, közben lehetőség volt bíztatni, beszélgetni, külön játszani.
A kézműveskedés során ma lehetett kartonból napellenzőt vagy koronát készíteni, pom-pom állatot, szappanbuborékfújót PET palackból, drótra fűzött gyöngyökből  fácskát. Az arcfestés újra nagy sikert aratott, sorokban várakoztak a csemeték az ügyes kezű festők előtt.


12-kor korcsoportonkét vonultunk ebédelni: zöldségleves és gombás tejfölös hús volt a menű, zöldsalátával.
Délután kosárlabda, foci, szabad játék volt a program, és bár a "vízeső" (hála Istennek) elmaradt, a csokieső nem!


Holnap Veletek ugyanitt találkozunk. Jó pontgyűjtést!

 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon