company logo
Június 22 - Kedd

Hát, nem került el az eső bennünket! Ma rendületlenül esett, csak esett... Megnehezítette a dolgunkat, beszorított az épületbe, de remélem, nem lesz ilyen nap többet a héten, és azt is remélem, hogy túléltétek, és azért jól is éreztétek magatokat.

 

 

mosoly2
Szóval a létszámon nem látszott az eső, 354 főt regisztráltunk, többen voltunk, mint tegnap (vagy csak az eső mindenkit behajtott a regisztráció elé?). A menetrend a tegnapihoz hasonlóan alakult: reggeli torna (koreográfiás ének) ,majd csoportfoglalkozás az épület különböző részein tízóraival. (Májasos kenyér volt zöldségekkel, és üdítő.)  A beszélgetés Józsefről folytatódott. Ez alkalmat adott arra, hogy a testvéri kapcsolatokról, a féltékenységről, irigységről, dicsekedésről essen szó. Aranymondásunk ma az volt: Viseljétek el egymást szeretettel. (Efézus 4:2)

Ezt követte a nagyoknak a sportverseny, az alsósoknak a kreatív foglalkozás, majd csere... A kreatív asztaloknál fonalfonással karkötőt, hajpántot, övet lehetett készíteni sablonjaik elkészítése után, vagy hűtőmágnest, vagy origamit.Természetesen ma is volt arcfestés, és az is természetes, hogy az idő miatt ma még többen akartak kézműveskedni.

12-kor kezdődött az ebéd: vajgaluska leves, zöldborsó főzelék hússal és meggy.
A délutáni sportversenyek elmaradtak, így mindenki a tornateremben játszott, vagy az épület különböző részein beszélgetett. Cukoreső tompította a víz-eső okozta kellemetlenségeket.

Holnapra jobb időt szeretnénk. Ti is?
 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon