company logo
2016.07.03. vasárnap

Mosoly 7 - záróalkalom

Hivatalosan is lezárult a 2016-s Mosoly 7, az imaházban volt most már hagyományosan a záró alkalom.

A képekhez ide katt!

 

vasarnap
Sok kisgyerek jött el szüleivel együtt.Néhány bátor gyerkőc elmondta, mivel foglalkoztunk a héten, mi tetszett, milyen aranymondásokat tanultunk. Lelkészünk néhány szóban szólt a szülőkhöz: a gyermekek a reménységeink, tekintsünk így rájuk. Nagyon fontos számukra a szeretet megtapasztalása, a tárgyi dolgok adásán kívül a lelki mellettük állás! Aztán jött a rajz ill. a modell-pályázat értékelése, a nyertesek jutalmazása. Nagyon klassz pályaművek születtek! Köszönjük Nektek (és az aktívan bekapcsolódó szülőknek is)! Meláth Attila megköszönte a sok segítő aktív részvételét a hét lebonyolításában. Majd a foci bajnokság korosztályonként győzteseit tapsolhattuk meg. A végére maradt a biciklik kisorsolása, amit mindig izgalom előz meg: ki lesz a nyertes? Idén is gazdára lelt a 3 kerékpár.
Az alkalmon az alkalmi énekcsapat több kívánság-éneket mutogatott, énekelt el, bemutatva a szülőknek így is a tanultakat. Ez általában (most is) tetszést arat, hisz nagyon lelkes a kis csapat!
A Floch cukrászdától hatalmas, epres -marcipános tortát kaptunk, amit mindenki megkóstolhatott. Ezzel zárult az alkalom.
Köszönjük ezt is és minden adományt!
Jövőre - remélem - ismét találkozunk!


 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon