company logo
2016.06.30. csütörtök

Remélem, ma mindenki kiugrálhatta, kijátszhatta magát, mindenki megtalálta a neki való játékot. Ugyanis ma települt ki megint hozzánk a Grund Játszóház.

Képek itt találhatók!

Sok eszközt hoztak: szumót, ugráló várat, floor-baalt, trambulint, gokardokat, óriási malmot, íjászati eszközöket, óriási logikai játékokat, puzzlet, twistert. Mindenki megtalálhatta az őt érdeklő lehetőséget, de aki másmilyen foglalkozást akart, annak továbbra is volt lehetősége a kreatív hajlamait kiélni: volt arcfestés tojástartóra, fejdísz papírtányérból,(ezt még holnap lehet folytatni), dekorgumi és fonalfonásos karkötő és arcfestés. A gyerekek a mai nap témáját, a türelmet élőben gyakorolhatták: Bizony ki kellett várni egy-egy eszközre a sort...

 

 53 20160630 1680659427


Noé története ugyanis azzal folytatódott, hogy bár elállt az eső, türelmesen kellett jó sokáig a bárkában várniuk, mire felszáradt a föld, kihajtottak a fák. Nehéz volt a bárkában is a hosszú várakozás. De érdemes türelmesnek lenni. Aranymondásunk is erről szólt: "Légy csendben és várj az Úrra!" Zsoltárok 37:7 (A legnehezebb a beszélgetés végének kivárása volt, hogy az addigra felállított játékokon megkezdődhessen a "gyereknap").
Egy kicsit másképpen csináltuk ma a tízóraiztatást: 1/2 9-9 óra között svédasztal-szerűen volt megterítve és még kezdés előtt jóllakhattak a gyerkőcök. Szalámis szendvics volt a tízórai. Az ebéd gulyásleves és gombóc. A két étkezés között gyümölcssalátával hűsíthették magukat a kimelegedett, kifáradt lurkók.

 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon