company logo
2015.06.26. péntek

5. nap : péntek

Elérkezett az utolsó napunk. Megint megkaptuk rá az alkalmas időt: nem túl meleg, ma eső és túl hideg sem...A foglalkozásaink a megszokott rendben folytak: koreografált énekek után csoportos foglalkozások. Tízóraival kezdtünk: szalámis kenyér zöldségekkel.

5. nap képei ide kattintva!

 

 

5

A mai témánk Zákeus története volt: Jézus nem tett különbséget az emberek között, mindenki fontos volt számára és ma is az: idősek, fiatalok, gyerekek és felnőttek egyaránt. Az aranymondásunk is erről szólt: "Nem személyválogató az Isten." Apostolok cselekedete 10:34.
10 órától megint egy bábelőadást nézhettünk meg Falánk Fanniról a Gödöllői Bábcsoport előadásában, majd jöttek a sorversenyek, folytatódott a kézműveskedés (só-liszt gyurma gyöngyözés, gyöngyfűzés, arcfestés, fonalfonás, agyagozás). Tegnap a mikrovilágot lehetett vizsgálni, ma a napot (ha nem takarta felhő)
Az ebédünk ünnepi volt: gyümölcsleves, bécsi szelet rizi-bizivel, sárgadinnye. Mivel ma melegebb idő volt, kétszer is "vizibomba-támadás" érte a  táborozókat.       A versenyek eredményhirdetésére is most került sor. A cukoreső után minden gyerkőc átvehette csoportvezetőjétől az ajándékot: egy nagy-nagy Milka csokit.
Hát, így telt a tábori 5 napunk!

 

 

 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon