company logo
Mosoly7 2014

bicikli1Az idei Mosoly7 is hamar véget ért! A beszámolókat a 2014-es menüpont alatt, míg a képeket a Galériában nézhetitek meg!

Reméljük mindenki szép, jó élményekkel tért haza, egy igazán nagyszerű tábort zárhattunk magunk után! Istené a dicsőség!

 

Véleményeket, beszámolókat továbbra is várunk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailcímre, melyeket itt a honlapon is közzéteszünk! Köszönjük!

 

Jó nyarat, jó pihenést!

 


 

Kedves Mosolyhét szervezők!

Ez úton szeretném meg köszönni, hogy immár 2. alkalommal vehetett részt kislányunk (Kocsis Réka) a mosolyhéten. Idén is nagyon jól érezte magát! Sok jó élménnyel és új barátságokkal lett gazdagabb. Hálásak vagyunk mi szülők ezért a lehetőségért, mert számunkra is probléma a nyári szünetben való elhelyezés. Valószínű családi nyaralás sem lesz, már csak ezért is értékesebb ez az 5 nap, és hát jó az a tudat,hogy jó helyen, jó kezekben volt :)
Kívánom Isten gazdagon áldja meg mindazokat akik időt,energiát,anyagiakat nem sajnálva segítők, szervezők voltak, vagy "csak" imával álltak a csapat mögött!
Üdvözlettel: Kocsis Hortenzia


 

 

 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon