company logo
2014.06.27. péntek

KÉPEK!!!

 

Elérkeztünk a tábor utolsó napjához (nem a záróalkalomhoz, mert az vasárnap 10 órakor lesz a Baptista Imaházban). Hamar eltelt ez a hét!  A szokásos programok voltak a mai napon.  A regisztráció után koreográfiás énekekkel indult a nap, amit már nagyon  tudnak a gyerekek. Nap közben is sokszor és sokan (ahogy meghallják a zenét) csinálják és fújják. Aztán csoportokba oszolva következett a tízórai (májasos kenyér + zöldségek) és a beszélgetés. Ma Jairusról lányáról és a csodát tévő Úr Jézusról volt szó. Jézusnak Mindenki fontos, és segít, ha valaki hittel kéri Tőle.

Aranymondásunk: Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz. (Zsidókhoz írt levél 13:8)

 

 

péntek


Ezt követően kezdődtek a sorversenyek 2 "turnusban", ill. lehetett a kreatív asztalokat is felkeresni: arcfestés, fonalfonás nem maradhatott el ma sem, de aki könyvjelzőt akart csinálni, vagy dekorgumi karkötőt, vagy papírfejet, azt is megtehette. Természetesen folytatódott ill. befejeződött a focibajnokság is. Megint lehetett teniszezni is.
Az ebédnek ma kimondottan sikere volt: gyümölcsleves, rántott hús, rizs és ubisali. A desszert pedig jégkrém volt!


Amikor mindenki jól lakott, kezdődött a peonza bajnokság. Sok kisgyerek hozta el pörgő kütyüjét, és mutatta be vele trükkjeit. Mivel sütött a nap, nem maradt el a vizibombázás sem, és a cukoreső sem. Ezt követően mindenki  felkereste a csoportvezetőjét, akitől átvehette az ajándékát: egy mosoly 7-es radírt, és egy tábla csokit. (Elnézve a gyerekeket, nem sokan vitték haza megmutatni a csokit...:)) A kapunál még mindenki kapott egy lufit is.
Hát így telt el a napunk, a hetünk.


Beszámolókat, élményeket, rajzokat hozhatnak a gyerekek vasárnapra, de elküldhetik a következő email címre is: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Köszönjük a Szülőknek, hogy ránk bízták gyermekeiket, Nektek lurkók pedig azt, hogy eljöttetek!
Vasárnap találkozunk!

 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon