company logo
2014.06.24. kedd

 KÉPEK !!!

 

Terveink szerint ma lett volna egy újdonság, de az időjárás előjelzés alapján a mai nap helyett holnap szembesülhetnek vele a gyerekek. Ugyanakkor Istenünk gondoskodott ma is a megfelelő időről. A regisztrációt a "szokott" helyen kezdtük, de az eső bezavart minket a tornaterembe. A tegnapi napon történtek miatt bizonyos emberek csoki-jutalomban részesültek: sok szemétszedés, ügyes aranymondás elmondás stb. Aztán megint jött az éneklés. A foci VB-re tekintettel egy új éneket is tanultak a gyerkőcök. Ezt követően folytatódtak a csoportbeszélgetések, főleg az épület helységeiben.Megint tízóraival kezdtük ezen részt: hotdog volt a "menü" . Majd Jézus első csodájáról tanultunk, és ez alapján láthatták az aranymondásunk megvalósulását: "Istennek semmi  sem lehetetlen." (Lukács 1:37)

 

 

kedd


A nap további része a sportos foglalkozásokkal folytatódott, ma már sokkal aktívabbak voltak a gyerekek. Folytatódott a focibajnokság is, és a "szabad" játékban is nagy szerepet kapott a foci. Ma lehetett teniszre is jelentkezni, délután pedig ki lehetett próbálni az íjászatot. A tudományos érdeklődésűeknek is volt lehetőségük okosodni: több mikroszkóp volt hadirendbe állítva, különböző mintákat vizsgálhattak: pl.a Duna vizében éló ostorosokat stb. Áron kivetítőre  is kitette egy mikroszkóp képét, és sok információt is átadott az érdeklődőknek.
A kreatívak is megtalálhatták kedvenc elfoglaltságukat: lehetett választani hamagyöngy, pókozás, papírállatok, vidám szívószál, arcfestés, és dekorgumi korsó (a tanításhoz kapcsolódóan) között.
Ebéd után (zöldségleves, borsófőzelék aprópecsenyével) tánc, vizibomba, cukoreső és szabad játék zárta a délutánt. Az eső a reggeli néhány perces ijesztegetésen, és a délután legvégi csöpörgésen kívül elkerült bennünket.

 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon