company logo
2014.06.23. hétfő

KÉPEK !!!

 

Újra itt a VAKÁCIÓ, az pedig azt jelenti, hogy újra itt a MOSOLY 7!
Biztos már a gyerkőcök is várták, mert nagyon hamar, 2 hét alatt betelt a jelentkezési keret. Ma pedig már a tábor kezdete érkezett el. Nagy létszámmal, nagy lelkesedéssel, várakozással vártuk az új és a visszatérő táborozókat. Az elmúlt évekhez hasonló rendszerben folyik a hét, de reméljük, az újdonságoknak is fognak a gyerekek örülni.
A regisztráció után a koreográfiás énekekkel indult a nap, amit a visszatérő lurkók lelkesen fújtak. A kezdés előtti játékban, éneklésben elfáradt csemeték már korcsoportonként fogyasztották el a tízóraijukat, (sonkás-vajas kenyér, zöldségekkel) és így beszélgettünk velük a bibliai történetről. Idén Jézus csodáiból veszünk néhányat és így természetesen a születéssel kezdtük. Bár ma meleg volt, egy kicsit ezzel felidéztük a telet, karácsony történetét, annak hangulatát.

A tanult aranymondásunk: "Üdvözítő született ma nektek, az Úr Krisztus."

 

 

 mosoly7hetfo1

 

A csoportos beszélgetés után következett a sorjáték: kicsit kevésbé voltak ebben ma aktívak a gyerekek, de holnap biztos még többen bekapcsolódnak... Közben kézműveskedni is lehetett. A mai kínálat:  dekorgumi kígyó, gyöngy karkötő, só - lisztgyurma, filc karkötő és az elmaradhatatlan arcfestés, aminek következtében mindenféle élőlénnyel találkozhattunk utána: pókember, cica, virág, bohóc, stb. Természetesen elindult a focibajnokság is, a homokozóban alagút-rendszer épült, egyesek pedig a tengerpartra, vagy a gyógyfürdőbe  képzelték magukat, mert "iszappakolást" vettek... Közben kitartóan gyakorolt a "tánccsoport" is. Aki a napba akart nézni, az megtehette Áron távcsövein keresztül
A délelőtt folyamán meglátogattak bennünket a támogató IGEMAG Alapítvány képviselői, ill. a  TV stáb is.
Hamar eljött az ebédidő. (Burgonya leves, milánói makaróni). Mikor már mindenki jól lakott,  összegyülekeztek a cukoresőre a gyerekek, de... meglepetésként vizibomba-zápor fogadta őket!  Volt sikongatás, kiabálás, de azért mindenki odament, ahol abban bízott, rá is esik egy bomba, vagy el tud egyet kapni... Természetesen nem maradt el a cukoreső sem. Utána folytatódtak a megkezdett játékok hazamenetelig.
Hát, így telt az első napunk.

 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon