company logo
2013.06.24. hétfő


Nagy izgalommal
, várakozással, készülődéssel vártuk az idei táborunkat. Eljött a kezdés napja: a hétfő.
Az előzetes regisztráció alapján  2 hét alatt betelt a létszám, a 350 fő. Akik mégsem tudtak eljönni, és ezt bejelentették, azok helyére a "várólista" alapján (mert ilyen is volt ám!) további gyerkőcöket tudtunk fogadni.
Reggel néztük az eget: esik? nem esik?  és a  tábor ideje alatt nem esett! A kánikula elmúlt, reggel volt, aki még fázott is! Holnapra, holnap utánra lehet, hogy fel is kell öltözni...!
Szóval jövögettek a gyerekek.

   

 

    Érdekelnek az első nap képei? Katt ide!      

Videó is készült ám...

 

mosolyhet hétfő


9-kor a tábornyitással megkezdődött a hét. A napi program az elmúlt években kialakult rend szerint alakult. Az éneklés után (nagyon sok visszatérő lehet közöttetek, mert nagyon tudjátok az énekeket!) a beszélgetésekhez 18 csoportra "szakadtunk", korcsoportok szerint, hogy minden korosztály a maga szintje alapján vehessen részt a beszélgetéseken. Először az éhes pocakokat kellett megtölteni, hogy a gyomorkorgás ne zavarja az együttlétet! Májasos kenyér volt zöldségekkel, málnaszörppel.

 
Utána kezdődött a beszélgetés . Ismert történet volt a téma, de kicsit más oldalról. Dávid és Góliát végzetes találkozásáról beszélgettünk, és arról, hogy Dávid testvére, (Eliáb), hogy viszonyult a merész, fiatal , de bátor Dávidhoz: lenézte, kicsúfolta őt. No, ezt nem szabad nekünk tennünk! A fő gondolat tehát: Ne csúfold a kisebbet! Aranymondást is tanultunk: Amint szeretnétek, hogy az emberek veletek bánjanak, ti is úgy bánjatok velük. ( Lukács 6:31)  

 
A foglalkozás után részben fel lehetett keresni a kreatívos szobákat, részben 2 csoportban sorversenyeken lehetett résztvenni. A kreatívos lehetőségek ma az alábbiak voltak: arcfestés (nagy siker, hosszú sor...) dekorgumiból virág készítés, keresztmedálos nyakláncot lehetett készíteni, gyöngyfűzéssel karperecek, láncok készültek, és volt pókfonás is.
Ebédre brokkolikrémlevest és milánói makarónit kaptunk (finom volt).

 
Ezt követően a csoportokban ügyes és aktív gyerekek között jó pár kisebb-nagyobb ajándékot húztunk ki, majd jött a másik kedvenc, a CSOKIESŐŐŐŐ!
Utána a gyerekek egy része hazament, a nagyobbak pedig megkezdték a focibajnokságot (eredmény hétvégén).
Hát, így telt az első napunk.

 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon