company logo
2012.06.29. péntek


Tovább a mai képekhez

Tovább a mai videóhoz

Hamar eltelt a hét, eljött az utolsó nap. Voltak ismert programok és újdonságok is. Megint a koreográfiás énekekkel kezdtük 9 órakor a napot, majd jött a tízórai (szalámis kenyér zöldséggel). Utána folytattuk a dzsungel-történeteket, ma megint egymás segítéséről volt szó. A csoportbeszélgetés után folytatódott a sorjáték verseny a csapatok között, majd egy kis szabad játék következett az ebédig (húsleves, rántott hús, krumpli, uborka saláta és rétes).

Kollzsok4

Ebéd után hamar jött a cukoreső, mert mindenki nagyon várta már az ajándékosztást. A gyerkőcök a csoportvezetőjüktől átvehették a hordható - emlékeztető ajándékot (Mosoly 7-es pólót) az olvasni való ajándékot (Bibliát) és egy választott játékot. Napközben egyéb lehetőségek is voltak. Működött az "arcfestő-szalon", forgott a fazekaskorong, készültek karkötők, láncok, selyempapírképek, hútőmágnesek. Új lehetőség volt a íjászkodás kipróbálása a Seholsziget  munkatársainak segítségével. Mivel melegünk volt már a délutáni órákban, ezért a szokásosnál is nagyobb sikere volt a vízibombáknak. Ez egymás különböző eszközökkel való locsolásába "fajult". De aztán eljött ennek és a tábornak is a vége.
Reméljük, mindenki jól érezte magát! Vasárnap zárónap az imaházban, jövőre június utolsó hetében újabb MOSOLY 7 ! Addig is mosolyogjatok sokat, gyakoroljatok jövőre!!!
 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon