company logo
2012.06.25. hétfő


Tovább a mai képekhez

Tovább a mai videóhoz

Megint eltelt egy év, újra itt a Mosoly 7. Izgalommal készültünk: jönnek a gyerekek? Vagy nem? Idén először regisztrációt kértünk, ami eddig nem volt. Várakozáson felüli volt a jelentkező: másfél héttel korábban betelt a 350-re szabott  keret. Aztán  elérkezett a jún. 25., a tábornyitás napja. Örömmel vártuk a csemetéket, a szokás szerinti programokkal.

 


mosoly7_valogatas

A nap a reggeli tornaként szolgáló koreográfiás énekekkel kezdődött, majd megalakítottuk a beszélgetős csoportokat. 17 csoportban foglalkozunk velük. Idén az "Úton a dzsungeldoktorral" c. anyaggal foglalkozunk: egy misszionárius orvos nem mindennapi kalandjairól tanulunk. Ma arról volt szó, hogy segíteni kell egymásnak, úgy és azzal, amivel tudunk, és azt meg kell köszönni, ha ilyen segítséget kapunk.
Utána jött a sorjáték: a csapatok változatos, izgalmas küzdelemben vehettek részt a színek szerinti felosztásban. A kreatív foglalkozáson is többféle mestermű készülhetett: papír guriga kígyó, fonalból pókozás, gyöngyfűzés alapra, CD- ből akasztható dísz, lehetett arcfestést kérni, agyagozni. Nem maradtunk éhen sem: a reggeli sonkás kenyér volt zöldséggel, az ebéd brokkoli krémleves és tarhonyás hús uborkával. A nap fénypontja persze megint a cukoreső volt. A közbenső idő alatt volt lehetőség labdázni, focizni, amerikai látogatóink segítségével baseballozni, ill. ismerkedni vele. Sajnos, az eső is el kezdett esni ebédeltetés idejére, így beszorultunk a tornaterembe. Reméljük, holnap szebb időnk lesz!

 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon