company logo
2011.07.03. vasárnap - záró
Írta: Írnok   

Tovább a képekhez

Vasárnap délelőtt az imaházunkban tartottuk a Mosoly 7 záróalkalmát. A gyermekeket szüleikkel együtt vártuk, és örörmünkre többen így is érkeztek, többen pedig egyedül. Most is be kellett regisztrálni, hiszen az ajándék-sorsoláshoz tudnunk kellett, ki van itt. 148 gyerek regisztrált. Az alkalom elején egy videót néztünk meg a tábor csütörtöki napjáról, majd az alkalmi gyermekcsoport egy koreografált éneket  adott elő.

 


Utána átismételtük a héten tanultakat a gyerekek kérdésekre adott válaszai alapján. Ügyesen emlékeztek a történetre és az aranymondásokra is. Majd a foglalkozást vezetők mutatkoztak be, és volt aki egy rövid, jópofa történést is elmondott. Meláth testvér szólt utána a jelenlévőkhöz: ne adjuk fel soha a harcot,ha Isten velünk, akkor győzni fogunk. Újabb két ének után jött a várva várt sorsolás: sok "nyerő" gyerek volt ma kisebb ajándékokra, majd jött a 3 db kerékpár kisorsolása. Aki nem nyert,az is szedhetett a cukoreső cseppjeiből, mert a kedvenc program, a cukoreső, (és potyogó labda) búcsúztatta a gyerekeket. Véget ért tehát az idei Mosoly 7. De!

Van lehetőség velünk találkozni  jövő nyár előtt is.

Szeptembertől minden vasárnap 10 órakor (szintén korcsoportonként) a beszélgetésekhez, foglalkozásokhoz hasonló u.n. vasárnapi  iskolát tartunk. ( Ne ijesszen meg a neve, nem iskola, hanem beszélgetés, éneklés, jó kedv és barátok...). A középiskolás kortól pedig péntek esténkét 19 órától ifjúsági órára mehettek, hasonló tartalommal. Mindenkit szeretettel várunk, az alkalmaink nyitottak, próbáld ki egyszer (kétszer, háromszor...)! Istentiszteleteink is nyilvánosak, oda is szeretettel várunk mindenkit: vasárnap 10 órakor, délután pedig nyáron 18 órakor, iskola időben 17 órakor.


Még egy fontos dolog! Sok pulóver stb. maradt ott a táborban, szept. 30-ig őrizzük, de utána továbbajándékozzuk. Ha elveszett valamid, keresd, gyere el alkalmainkra!
 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon