company logo
2011.06.30. csütörtök
Írta: Írnok   

Tovább a képekhez
Tovább a videókhoz

Ma, az időjáráson kívül minden összejött, de az idő megtréfált néhányszor. Kint vagy bent leszünk? Hol szereljük össze a technikát? Merjük kiengedni a lurkókat, vagy a tornaterembe  legyenek? (De 400-an?) Ugyanis ma is 420 gyerkőc volt és 84 segítő. A regisztrációt kint meg tudtuk csinálni, de a reggeli torna lerövidült: az eső bezavart minket. A beszélgetős foglalkozások ma az épület különböző részében voltak: ki, hol talált helyet. 
Ma is Dáviddal foglalkoztunk. Az aranymondás I.Sámuel 26:23 volt: "Az Úr mindenkinek megfizet a maga igazsága és hűsége szerint." mos9
A tornateremben folyt utána az alsósok sorversenye, a felsősöké elmaradt (az érdektelenség vagy a "kétlakiság" miatt?)
A kreatív foglalkozások ma is sikeresek voltak. Tojástartóból harangok készülhettek, ma is volt hama gyöngyözés, agyagozás, arcfestés. Lehetett zacskóból bábot készíteni, lehetett repülő állatot.
A mai meglepetés a tóalmási bábcsoport előadása volt, mely több részből tevődött össze: volt klasszikus bábjelenet, rajzos előadás, zenés rész. Nagy siker volt, a zenész részt meg kellett ismételni. Az ebédeltetés ma fordított sorrendben kezdődött a bábelőadás miatt, a nagyok ehettek először: daragaluska leves volt, zöldborsó főzelék, hússal. A tízórai hotdog volt. Délután azokat, akik még ott voltak, hatalmas zivatar zavarta be a tornaterembe. Reménykedünk a holnapi napban...!
 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon