company logo
2011.06.28. kedd

Hála a jó Istennek, nem ment el a kedvük a csemetéknek a tábortól... Alkalmas, kedvező időben ma az eddigi létszámrekordot megdöntöttük: 430 (!) gyerek és 87 segítő felnőtt volt kint. 
Szabad játék, foci, sorversenyek mellett a mai  beszélgetés egy izgalmas csatáról szólt: Góliát és Dávid harcáról. Isten segítségével győzőtt a pásztorfiú a hős harcoson! Az aranymondásunk: "Megtudja mindenki a földön, hogy van Isten Izráelben." (I.Sámuel 17:46). 

 

 moshet7
A kreatív foglalkozásokon ma gyöngymedált, harmonika állatot, spatula állatot lehetett készíteni, de lehetett gyöngyöt fűzni is, és megint sor állt az arcfestőknél... Ezen kívül ma agyagozásra is volt lehetőség. Ez is nagy siker volt, de a vizibombázáshoz sem kellett sokat invitálni a gyerekeket...A "táncos" énekeket is fújják már a csemeték!
A tízórai sonkás kenyér volt zöldségekkel, az ebéd zellerkrém leves, paprikáskrumpli virslivel, salátával. A cukoreső a legvártabb esemény volt ma is. Nem is maradt el ez a program sem. Ezzel zárult a "hivatalos rész". Urána folytatódott a játék, meg a játék, meg a játék...
 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon