company logo
2011.06.27. hétfő
Írta: Írnok   

 Tovább a képekhez

Tovább a Videókhoz!

 Ismét eltelt egy év, újra itt a Mosoly 7  tábor! Nagy izgalommal vártuk a tábort: jönnek- e megint a gyerekek,milyen idő lesz, lesz-e elég segítő? Az első nap azt igazolta, hogy igen! Kellemes hőmérséklet, napsütés, 380-390 közötti gyerek a nap folyamán, 78 segítő...Várjuk a folytatást, Isten áldásában bízva továbbra is!

 


moshet6

Ebben az évben Dávid életével foglalkozunk. A 19 kor szerinti csoportban a tanítás ma Dávid kiválasztásáról, felkenetéséről szólt. Az aranymondást is megtanultuk: "Az ember azt nézi, ami a szeme előtt van, de az Úr azt nézi, ami a szívben van. (I.Sámuel 16:7)" 

A beszélgetés után a nagyok a kreatív foglalkozásokon vehettek részt, az alsósok pedig először a sorversenyekben mérkőztek meg, majd ők is a kreatív foglalkozásokra mehettek. A nagyok sorversenye a mai napon elmaradt, sok "más dolgunk" volt, de holnap lesz! A nagyok focibajnoksága viszont elkezdődött.

A kreatív lehetőségek ma az alábbiak voltak: ajtócédula, sodrott papírnyaklánc, hűtőmágnes, fonalgrafika  és természetesen arcfestés.

Nem tudtuk kihagyni a cukoresőt sem, de előtte volt finom ebéd (gyümölcsleves és tarhonyás hús) még korábban pedig májkrémes kenyér tízóraira zöldségekkel.

 

Szabad helyek száma

17 db

Angol tábor - Vác

A 13 éves, vagy idősebb gyermekeket várjuk angol napközis táborunkba július 10-15. között!
Facebook
Jelentkezés

Támogatóink

Köszönjük!!!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

1 %

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át a Váci Baptista Misszió Alapítvány részére ajánlják fel!

1szazalek jo

Gyülekezetünk


honlap: www.vbm.hu

mosolyhét a facebookon